Siivousvarikko.fi

Toolflex -välinepitimiä tärkeille välineillesi

Toolflex on valmistanut kattavan ja laadukkaan valikoiman erilaisia välinepitimiä erilaisiin tarpeisiin. Löydä välinepitimiä jotka on taivutettumetallista sekä kestävästä muovista valmistettuja välinepitimiä, jotka voit sijoittaa kiskoon. Toolflex -sarja on luotu helppokäyttöiseksi ja kattavaksi, välinepitimiä löydät eri paksuisille varsille ja välineille. Välinepitimiin löydät myös varaosina kumin ja tapit, jotka pitävät kumin kiinni.www.toolflex.com

Ideaali ja turvallinen säilytysjärjestelmä joka puolelle

Näillä ainutlaatuisilla säilytysjärjestelmän tuotteilla pääset eroon turhista ja vaarallisista naulankoukuista tai sekavista hyllyistä, joissa ei tarvikkeet pysy järjestyksessä. Toolflex® -tuotteiden avulla saat mahtumaan välineesi pienemmälle alueella kun ne ovat suunnitelmallisesti järjestettyinä, säilytykseen tarvittava tila pienenee huomattavasti. Kiskopakettien mukana tulevat myös kiinnittämiseen tarpeelliset ruuvit ja tulpat, jotta saat kiskot asennettua paikoilleen mahdollisimman nopeasti.

Kolme eri kokoisten varsien säilyttämiseen kehitettyä välinepidikettä auttaa säilyttämään niin pieniä ja keskisuuria kuin suurimpiakin työvälineitä. Välinepitimet ja kiskot ovat ihanteellisia järjestämään työkalut mm. siivouskomerossa, puutarhassa ja autotallissa. Toolflex® on erittäin käyttäjäystävällinen tuote, koska siinä ei ole teräviä koukkuja, eikä ulkonevia teräskannattimia, se on yksinkertaisesti suunniteltu turvalliseksi. Sitä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa, eikä se ruostu ja näin se kestää jopa eliniän.

Muokkaa helposti säilytysjärjestelmää haluamasi mukaan

Välinepitimet, muoviset koukut ja alumiiniset kiskot ovat saatavilla erikseen niin, että voit muokata kiskoa yksilölliset tarpeet huomioiden. Välinepitimet ovat valmistettu kestävästä muovista ja kumiottimet joustavasta EPDM:stä, johon työkalut ja välineet tarttuvat helposti vain kevyellä kädenliikkeellä. Kiskojen yksinkertaisesti irrotettavan päätyliuskan poistamalla voi kiskoon (kiskon sivulta) asentaa erilaisia yhdistelmiä välinepitimiä, jonka jälkeen päätyliuska asennetaan takaisin. Kiskoissa on äärettömän helppoa muuttaa järjestystä vaikka kisko on jo kiinnitetty seinään, välinepidin koukut voidaan asentaa jopa suoraan kiskoon halutusta kohdasta.

Ostoskorisi on tyhjä