Siivousvarikko.fi

Katrin-tuotteet ja -ratkaisut tuottaa Euroopan johtava pehmo- ja ruoanlaittopapereiden valmistaja Metsä Tissue. Oletpa sitten kuluttaja tai hankinnan ammattilainen, Metsä Tissue auttaa sinua parantamaan terveyttä, hygieniaa ja hyvinvointia kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Katrinin lisäksi tuotemerkkeihimme kuuluvat Lambi, Mola, Serla, Tento ja SAGA.

Metsä Tissue kuuluu suomalaiseen Metsä Group -metsäteollisuuskonserniin, jolla on toimintaa kansainvälisillä markkinoilla 30 maassa, tuotantolaitoksia seitsemässä eri maassa ja yhteensä noin 9 300 työntekijää. Vahva ja luotettava taustamme takaa vakaat ja pitkäaikaiset kumppanuussuhteet. 

Metsä Group on kaikessa liiketoiminnassaan sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen kansainvälisiä periaatteita ja edellyttää eettisten työmenetelmien käyttöä. Huomioimme aina toiminnoissamme niiden sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset vaikutukset.

Toimintamme kattaa puuteollisuuden koko arvoketjun: pehmo- ja ruoanlaittopaperit, kartongin, sellun, puutuotteet sekä puunhankinta- ja metsäpalvelut. Vahva puu- ja kuituosaamisemme keskittyy aloille, joilla meillä on selkeä kilpailukyky ja valoisa tulevaisuus. Kaikki käyttämämme puuraaka-aineet ovat täysin jäljitettävissä. Uusiutuvista raaka-aineista valmistetut tuotteet ovat erittäin kysyttyjä, koska kilpailu luonnonvaroista on tiukkaa.

Katrin brändi

Toimii yli 30 maassa, ja Katrin-brändi tunnetaan hyvin Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Kuuluu suomalaiseen Metsä Group -metsäteollisuuskonserniin, joka valmistaa laadukkaita tuotteita pääosin uusiutuvasta pohjoismaisesta puusta. Katrin on vahva ja luotettava liikekumppani menestyksekkäisiin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.  

Katrin tuottaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille monenlaisia etuja: varmistaen, että toiminnan ympäristölliset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset ovat täysin tasapainossa. 

Visiona on olla brändi, joka edustaa asiakkaiden silmissä seuraavia ydinarvoja:

  • Easy (Helppo) –
    autamme asiakkaita parantamaan liiketoimintaansa entistä helpommin
    (tarjoamalla heille käteviä myyntityökaluja ja kasvua edistäviä
    palveluja).
  • Insightful (Näkemyksellinen) – tuotamme markkinatietämykseemme perustavia, räätälöityjä ratkaisuja ja liiketoimintamahdollisuuksia.
  • Trustworthy (Luotettava) – olemme joka suhteessa luotettava kumppani niin tuotteiden kuin koko arvoketjun osalta

Varhaiset vaiheet

Vuonna 1974 markkinoille tullut Katrin AfH -brändimme oli yksi Euroopan ensimmäisistä kodin ulkopuolella käytettävän pehmopaperin tuotemerkeistä. Katrin-nimi juontaa juurensa Metsä Tissuen Katrineforsin tehtaasta, joka perustettiin vuonna 1765. Tehdas nimettiin perustajan vaimon mukaan, ja sieltä saivat alkunsa brändi ja tuotteet, jotka tunnemme tänään.

Siivousvarikolla on laaja valikoima Katrin tuotteita. Saat kauttamme myös tarvittaessa asennuksen annnostimille.

Lisätietoa Katrinin omilta kotisivuilta, minne pääset tästä linkistä.

Näytetään tuotteet 1-15 / 15

Ostoskorisi on tyhjä