Siivousvarikko.fi

Rubbermaid innovatiivisuutta

Rubbermaid Commercial Products on innovatiivisten, maailmanlaajuisille kaupallisille ja laitosmarkkinoille suunnattujen liuospohjaisten tuotteiden valmistaja. Vuodesta 1968 lähtien RCP on edelläkävijänä kehittänyt teknologioita ja järjestelmäratkaisuja elintarvikepalvelujen, saniteettihuollon, jätteenkäsittelyn, materiaalien kuljetuksen, julkisten saniteettitilojen ja turvallisuustuotteiden aloilla.

RCP, ISO 9001: 2000 sertifioitu valmistaja, kuuluu osana Newell Rubbermaidin globaaliin brändivalikoimaan ja jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä. Vuonna 2007 Rubbermaid Commercial Products hankki omistukseensa United Metal Receptacle Corporationin, liiketiloihin tarkoitettujen design-jäteastioiden ja tuhka-astioiden sekä niiden lisävarusteiden alalla toimivan johtavan brändin. www.rubbermaid.eu

Hygieniajärjestelmätuotteet

Rubbermaid Hygien System -tuotteisiin kuuluvat mm. ilman kosketusta käytettävät ja automaattiset terveyden, hyvinvoinnin ja hajunhallintaratkaisut sekä täyttöpakkaukset. Nykyään Rubbermaid Commercial Products jatkaa laajentumista tuotekategorioihin, joissa brändillä on merkitystä ja joissa asiakkaat arvostavat innovaatioita, tarjoten markkinoille entistäkin vahvemman tuotetarjonnan ja alansa parhaat liiketoimintakäytännöt vahvana, menestyvänä yhteistyökumppanina. Rubbermaid Commercial Productsin maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Winchesterissä, Virginian osavaltiossa (USA) ja sen Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan toimintojen pääkonttori Genevessä, Sveitsissä.

Vihreä siivous

Ekologisen siivouksen päämääränä on vähentää terveydenhuolto- ja ympäristövaikutuksia. Kustannusten alentaminen ei ole päämäärä ekologisessa siivouksessa, mutta tiesitkö, että ekologinen siivous mm: lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä 1-2%, vähentää työntekijöiden vaihtuvuutta15 kertaa pienemmäksi,alentaa vedenkäyttöä 10-20%, vähentää korvattavien siivousvälineiden määrää, käyttämällä parempia tuotteita ja vähentää esimerkiksi kemikaalien käyttöä.

Rubbermaid sertifiointeja

ISO 9001 laatustandardi, joka on kansainvälisesti hyväksytty laadunvalvontajärjestelmä.

ISO 14001 ympäristöstandardi, joka on ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen standardisarjan päästandardi, joka on laajasti käytössä maailmalla ympäristöasioiden hallinnan perustana.

Green Seal ympäristöstandardi, jolloin puhdistusaineiden valmistus perustuu ihmisille ja ympäristölle myrkyllisten aineiden vähentämiseen sekä haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuuksien vähentämiseen.

Euroopan Ekokukka merkittyjä tuotteita. Tavoitteena on edistää ympäristöä vähemmän kuluttavien tuotteiden kehittämistä, valmistusta sekä markkinointia ja käyttöä. Vaatimuksia tiukennetaan koko ajan hiljalleen.

HACCP -merkittyjä tuotteita, mikä määrittelee kriittiset valvontapisteet ja niihin liittyvät prosessit, joilla varmistetaan, että ammattikeittiöissä täytetään perushygieniavaatimukset. Tällä symbolilla merkittyjen tuotteiden intuitiivinen käyttö takaa sen, että tuotteet ovat HACCP-ohjeistuksen mukaisia. 1.1. 2006 lähtien Euroopan Yhteisön määräykset EC N:o 852/2004 ja EC N:o 853/2004 ovat määränneet HACCP:n pakollisen ohjeistuksen käyttöönotosta Euroopan Unionin alueella.

NSF -listattuja tuotteita.National Sanitation Foundation on riippumaton testauslaboratorio/-organisaatio, joka toimii Ann Arborissa, Michiganissa. NSF listaa tuotteita, jotka täyttävät heidän määrittelemänsä puhdistettavuutta ja hygieniaa koskevat kriteerit: kosketus elintarvikkeisiin, roiskevyöhyke ja kosketus muihin kuin elintarvikkeisiin, Standardin 2 mukaan: Elintarvikkeiden yhteydessä käytettävät laitteet ja Standardin 18: Käsikäyttöiset juomien annostelulaitteet. Myös Standardi 21: Kestomuoviset jätesäiliöt. Löydät Rubbermaid®in NSF-sertifioidut tuotteet sivustolta: www.nsf.org

USDA -merkittyjä tuotteita. United States Department of Agriculture Equipment Listing (Yhdysvaltain maatalousministeriön laiteluetteloinnin) (Liha ja siipikarja ja 3A Maitotaloustuotteiden listaus). Nimikkeet, jotka ovat USDA:n määräysten mukaisia tuotteen suunnittelun, rakenteen ja materiaalien osalta.

FDA -merkittyjä tuotteita. Food and Drug Administration (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) ei hyväksy tuotteita. FDA antaa määräyksiä, joita tulee noudattaa.

ISEGA -hygienia standardi. Tämä standardi takaa sen, että tuote on EU:n määräyksen 1935/2004 sekä elintarvikkeiden kanssa kosketukseen joutuvia nimikkeitä koskevia standardeja määrittelevän Direktiivin 2002/72/EC mukainen. Nämä standardit määrittelevät nimikkeen tuotannon, materiaalit ja rakenteen, sen käyttötarkoituksen mukaan. Rubbermaid® toimii läheisessä yhteistyössä virallisesti hyväksyttyjen eurooppalaisten laboratorioiden kanssa täyttääkseen kaikkien tiukimmatkin ”elintarvikkeiden kanssa kosketuksessa oleville” tuotteille asetetut standardit.

BPA -vapaita tuotteita.Rubbermaid Commercial Products (RCP), johtava yritys liuospohjaisten kaupallisten uotteiden alalla. RCP ilmoitti vuonna 2012 tuovansa markkinoille alan kaikkien aikojen ensimmäisen BPA-vapaiden kaupallisten elintarvikepalveluidentuotevalikoiman. RCP loi tämän vallankumouksellisen tuotevalikoiman yhteistyössä Eastman Chemical Companyn kanssa käyttämällä sen Tritan™ kopolyesteria, vallankumouksellista materiaalia, joka ei sisällä lainkaan bisfenoli-A:ta (BPA) ja joka tarjoaa myös alan parhaimman laadun, kestävyyden ja selkeyden.

LNE -listattuja tuotteita. Laboratoire National d’Essais on Ranskassa toimiva riippumaton testauslaboratorio. Se listaa tuotteet, jotka täyttävät heidän turvallisuuskriteerinsä.

ISTA -testatut tuotteet. Kansainvälinen kuljetusturvallisuusyhdistys. Tiivistetyt mopit testattiin ja sertifioitiin käyttämällä ISTA:n testausmenettelyjä.

FM -hyväksyttyjä tuotteita. Factory Mutual on riippumaton testauslaitos, jonka hyväksynnät perustuvat palavia jätesäiliöitä koskevaan standardiin 6921. Standardi 6921 määrittelee suoritusarvokriteerit kannellisille säiliöille ja niiden kyvylle kestää sisäisiä paloja, säilyttää määrätty stabiiliusaste, jos ne kipataan ja säilyä vahingoittumattoman laajalla lämpötila-alueella. Standard 6920 määrittelee suoritusarvokriteerit öljyisille jätesäiliöille.

CSFM -hyväksyttyjä tuotteita. California State Fire Marshal (Kalifornian osavaltion palosuojeluviranomainen). Kalifornian osavaltiolla katsotaan yleisesti olevan kaikkein ankarimmat turvallisuutta koskevat lait. Koska Kalifornian osavaltion palolaitos on vastuussa tulipalojen ennalta ehkäisystä, se vaatii, että kaikkien julkisilla alueilla palavien materiaalien (savukkeet) keräämiseen käytettävien säiliöiden tulee läpäistä palamattomuustestit.

TÜV -sertifioituja tuotteita, jotka vahvistaa virallisesti sen, että Rubbermaid Commercial Products tuotteet täyttävät eurooppalaiset vaatimukset.

Ostoskorisi on tyhjä