Siivousvarikko.fi

Siivousvarikon Nilfisk -valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi koneet ammattisiivoukseen. Nilfisk tarjoaa huippuluokan suoritustehoa alalle, jolla on kova kilpailu. Tee asiakkaisiin vaikutus puhdistamalla nopeasti ja tehokkaasti pienillä käyttökustannuksilla.

Nopeaa, tehokasta ja perinpohjaista puhdistusta siivousyrityksille

Siivousvarikko yhdessä Nilfiskin kanssa  auttaa vahvistamaan kilpailuasemaasi tarjoamalla ammattilaisille tarkoitettuja innovatiivisia siivousratkaisuja. Luotettavana kumppaninasi autamme optimoimaan suorituskyvyn ja tuottavuuden, säästämään kustannuksia ja selviytymään tarpeiden muuttumisesta laajan siivouskonevalikoiman ja monipuolisen palvelutarjonnan avulla.

Ammattilainen valitsee ammattilaisen

Siivousvarikon tiimistä löytyy kokemusta kaikista konemerkkien myynnistä. Valitsimme Nilfiskin tuotemerkiksemme, sillä haluamme tarjota vain oikeasti ammattikäyttöön tehtyjä koneita. Tiedämme myös, että parhaatkin koneet tarvitsevat huoltoa. Siksi meillä on maamme kattava huoltoverkosto. Esittelemme koneet kohteessasi myös kaikkialla Suomessa, näin löydämme varmasti juuri Sinulle sopivan koneen. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan kone-esittely kohteeseesi pikimmiten. Muista, saat siivouskoneet meiltä myös joustavalla leasing -vuokrauksella.

Näytetään tuotteet 1-2 / 2

Ostoskorisi on tyhjä