Siivousvarikko.fi

Unger, laatua järkevään siivoukseen
Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä Unger toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Ammattilaisille suunnatusta valikoimasta löydät innovatiivisia työvälineitä monien eri pintojen puhdistamiseen ja työvaiheiden suorittamiseen. www.unger.de

Ei ole väliä kuinka suuret tai likaiset lasipinnat ovat, tulevat ne puhtaaksi meidän ammattimaisilla työkaluilla. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrimme tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän vettä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työkalumme pystyy tarjoamaan entistä hygieeniset ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Olemme siis sitoutuneet
auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtavat markkinoita
Olemme innostuneita kehittämään tuotteita, joilla on todellista arvoa puhdistusalanammattilaisille. Vaikka tarjoamme monenlaisia siivousvälineitä erilaisiin tarpeisiin, ovat meidän huippulaadukkaat ikkunanpesuvälineet osoitus meidän jatkuvasta pyrkimyksestä uusiin innovaatioihin. Vuonna 1966 syntynyt S-kuivain oli meidän ensimmäinen läpimurtomme. Se oli valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ei messinkiä ja  pikakiinnitysmekanismilla, jolla saatiin helpotettua ja nopeutettua merkittävästi kumien vaihtoa ja parannettua puhdistusnopeutta.

Siivousvarikon Unger valikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä ja -kuivaimissa käytetään meidän patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä.
Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret.

Näytetään tuotteet 1-23 / 23

Ostoskorisi on tyhjä