Siivousvarikko.fi

Siivousala menee eteenpäin koko ajan ja se on hyvä juttu. Nyt jos koskaan kannattaa kyseenalaistaa vanhojen menetelmien ja välineiden "erinomaisuus".

Siivousvarikon uusin tulokas on 30cm leveä Kleano E-light ultramikrokuitumoppi vessojen- ja suihkutilojen pintojen pyyhintään.

Muutama nosto ko. tuotteesta:

 • Myyntipakkaukset on kierrätettyä pahvia ja ne voidaan kierrättää pahviksi uudelleen
 • 30cm leveä levykehys mahtuu hyvin joka paikkaan, mm. wc-pöntön taakse yms.
 • Mopit kestävät yli 500 pesukertaa ja ne puhdistuvat matalammassa lämpötilassa. Kleano E-light mopit voidaan pestä 30-90’c lämpötilassa. Keveytensä ansiosta niitä mahtuu yhteen koneelliseen paljon, mikä vähentää moppien käsittelyyn kuluvaa työaikaa ja samalla säästää myös vettä, pesuaineita ja energiaa.
 • Ultramikrokuitu mahdollistaa pintojen puhtaaksi saamisen vähemmällä kemikaali määrällä tai jopa jäämävapaasti ilman kemikaalia. Se on yhteensopiva kaikkien puhdasvesi järjestelmien ja pesuainevalmistajien pesuaineiden kanssa.
 • Moppi sopii kaikkien pintojen pyyhintään. Sillä voi pyyhkiä lattiat, seinät, suihkukaapit, lasi- ja peilipinnat ja saunan lauteet.
 • Mopit on kevyt kuljettaa kohteeseen ja kohteesta pesuun.
 • Moppi on ergonominen käyttää sen keveyden ansiosta. Sen kudonnassa olevat raidat vähentävät kitkaa ja moppi on kevyt työntää tasoilla. Raidat auttavat myös lian irrotuksessa.

  Tilaa Siivousvarikko.fi verkkokaupasta:

  Tilaa moppi tämän linkin takaa.


  Tilaa 30cm Kleano tarralevykehys tämän linkin takaa.

  Kiinnostuitko?

  Kerron mielelläni lisää. Ole rohkeasti yhteydessä: Markus Makkonen, 0447312705 / markus@siivousvarikko.fi

  Katso video:

  Videolla Siivousvarikon Markus esittelee uusimman kylpyhuoneisiin suunnitellun Kleano E-light -mopin.

  Ostoskorisi on tyhjä